... Wie is Wie ...


Doe Maar Tribute band Skunk zijn vier mannen met liefde voor muziek. Ten tijde van de Doe Maar hype waren we nog jonge jongens maar vonden we eigenlijk allemaal die Doe Maar hype maar niets. Totdat we zelf muziek gingen maken en er achter kwamen dat het muzikaal toch wel bijzonder interessant was wat die Henny, Ernst en kornuiten verzonnen hadden. En dan kan je er ook nog een lekker feestje mee bouwen. Ratataaa!! 

Gerwin
Gerwin. Is op zichzelf al een groot deel van Doe Maar. Mag als zanger zowel Ernst Jansz als Henny Vrienten nadoen en als gitarist zet hij een voortreffelijke Jan Hendriks neer. Maar wordt pas echt gelukkig als hij het publiek aan het zingen krijgt.
Gerwin
Johan, ze is ze is van mij, op den Dries. Hij is de enige van de band die echt voor de muziek gestudeerd heeft, ja ja 🎹 aan het conservatorium als jazzpianist. Maar Johan heeft altijd geweten dat onder de liefde voor jazz een echte rastafari verborgen zit. Dreadlocks laten groeien gaat helaas niet meer lukken, maar zijn gevoel voor reggae en ska kan hij prima kwijt in de muziek van Doe Maar. Owja, en Johan kan ook nog eens heel fijn zingen...
Gerwin
Martijn. Was ooit drummer, maar ging in Skunk bassen. Tot hij de drang om ergens op te slaan toch niet meer kon bedwingen waarna hij via een omweg bij percussie weer bij zijn oude liefde is terug gekomen. Martijn is de ritmische motor van Skunk, maar zingt ook een voortreffelijke tweede stem
Willem
Willem. Heeft het bas stokje overgenomen van Martijn als bassist. Wil graag Henny nadoen, maar kan helaas voor geen meter zingen. Maar hij maakt dat gelukkig goed op de basgitaar.