... Wie is Wie ...


Doe Maar Tribute band Skunk zijn vier mannen met liefde voor muziek. Ten tijde van de Doe Maar hype waren we nog jonge jongens maar vonden we eigenlijk allemaal die Doe Maar hype maar niets. Totdat we zelf muziek gingen maken en er achter kwamen dat het muzikaal toch wel bijzonder interessant was wat die Henny, Ernst en kornuiten verzonnen hadden. En dan kan je er ook nog een lekker feestje mee bouwen. Ratataaa!! 

Gerwin
Gerwin. Is op zichzelf al een groot deel van Doe Maar. Mag als zanger zowel Ernst Jansz als Henny Vrienten nadoen en als gitarist zet hij een voortreffelijke Jan Hendriks neer. Maar wordt pas echt gelukkig als hij het publiek aan het zingen krijgt.
Gerwin
Johan, ze is ze is van mij, op den Dries. Hij is de enige van de band die echt voor de muziek gestudeerd heeft, ja ja 🎹 aan het conservatorium als jazzpianist. Maar Johan heeft altijd geweten dat onder de liefde voor jazz een echte rastafari verborgen zit. Dreadlocks laten groeien gaat helaas niet meer lukken, maar zijn gevoel voor reggae en ska kan hij prima kwijt in de muziek van Doe Maar. Owja, en Johan kan ook nog eens heel fijn zingen...
Gerwin
Martin begon heel lang geleden op zijn zevende met drummen en heeft de stokken nooit meer los gelaten. Speelt bij diverse andere bands en is huistrommelaar bij de Cactus in Hengelooo. Maar gelukkig mogen wij hem ook regelmatig lenen om een potje onvervalste neder-ska te slaan.
Willem
Willem speelde eerder bas dan dat hij kon lopen en hij zat dan ook al jong in diverse bandjes. Hij zegt zelf dat hij voor geen meter kan zingen, maar inmiddels staat er toch een microfoon voor zijn neus en zingt hij uit volle borst "Ik lijk wel zot en ik voel mij rot" mee. Willem vormt samen met Martin de ritmische motor van de band.